V družbi ToscoHome sta varnost vaših transakcij in varstvo vaših osebnih podatkov najpomembnejša. Zavezani smo, da vam zagotovimo zanesljivo in varno spletno okolje, v katerem lahko mirno opravljate svoje nakupe.

Naša plačilna stran je bila skrbno zasnovana z uporabo najnaprednejših varnostnih protokolov, vključno z uporabo znanega protokola SSL (Secure Socket Layer). Ta protokol varno šifrira vse občutljive podatke, ki jih posredujete med postopkom plačila, kot so podatki o kreditni kartici in osebni podatki, ter tako zagotavlja, da se podatki prenašajo prek varne povezave.

Tesno sodelujemo s priznanimi ponudniki plačilnih storitev, ki sprejemajo stroge varnostne in avtentikacijske standarde, da bi zagotovili zanesljivo in varno obdelavo vaših transakcij. Poleg tega naša platforma sprejema dodatne ukrepe za preprečevanje in odkrivanje goljufivih dejavnosti ter tako varuje vaše finančne podatke in zasebnost.

Radi bi poudarili, da vaših plačilnih podatkov na noben način ne shranjujemo v našem sistemu. Ko je transakcija zaključena, se vaši finančni podatki takoj izbrišejo, da se zagotovita največja zaupnost in zaščita.

Da bi zagotovili še bolj varno plačilno okolje, naša ekipa strokovnjakov nenehno spremlja sistem, da bi odkrila morebitne sumljive dejavnosti in ustrezno ukrepala. Zavezani smo k varovanju vaših osebnih podatkov in ohranjanju varnosti vaših transakcij med celotnim postopkom plačevanja.

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo najsodobnejšo spletno nakupovalno izkušnjo z varno in zanesljivo plačilno stranjo. Če imate vprašanja ali pomisleke glede varnosti našega plačilnega sistema, se brez oklevanja obrnite na našo službo za pomoč strankam. Naša visoko usposobljena ekipa vam bo z veseljem zagotovila dodatne informacije in podporo.

Sprejemamo vse glavne vrste plačil

Za bančna nakazila:

IBAN: IT48U0103014900000002712161

BIC/SWIFT: PASCITMMXXX

Ime banke: Monte dei Paschi di Siena