Toscohome je spletna referenčna točka za svet doma in pohištva.

Z več kot 30-letnimi izkušnjami v pohištveni industriji vam ponujamo široko paleto izdelkov, vključno s kavči, kredencami, stenskimi omarami in kopalniškim pohištvom, s katerimi boste svoj dom spremenili v edinstven prostor.

Cilj podjetja Toscohome je ponuditi neprimerljivo spletno nakupovalno izkušnjo za lastnike stanovanj. Zahvaljujoč naši predani ekipi oblikovalcev smo razvili ad-hoc proizvodne linije, ki zagotavljajo širok izbor po najboljši ceni na trgu, pri čemer uporabljamo vrhunske materiale in brezhibno izdelavo.

Naša zbirka vključuje pohištvo, dodatke in okraske pod lastnimi blagovnimi znamkami, ki so skrbno izbrani za obogatitev in preoblikovanje bivalnih prostorov. Od klasičnih in prefinjenih kosov do drznih sodobnih modelov - našli boste vse, kar potrebujete za ustvarjanje edinstvenih in vizualno osupljivih okolij.

Zadovoljstvo naših strank je naša glavna prednostna naloga. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za osebno pomoč, nasvete o oblikovanju in odgovore na vsa vaša vprašanja. Želimo, da bi bilo vaše nakupovanje prijetno in koristno, s pravočasno dostavo in zanesljivo storitvijo za stranke.

  • Stranke

Zadovoljstvo strank je utripajoče srce našega poslovanja, naš glavni cilj pa je zagotoviti zelo prilagojeno in strokovno nakupovalno izkušnjo. Zagotavljamo učinkovite komunikacijske kanale za interakcijo s strankami, poslušamo njihove povratne informacije ter odgovarjamo na njihova vprašanja in pomisleke. Naš cilj je z vsako stranko ustvariti trajni odnos zaupanja.

  • Udobje

Našim strankam želimo omogočiti, da bo nakupovanje v naši e-trgovini izjemno priročno. Ponujamo številne varne in prilagodljive možnosti plačila, vključno s kreditnimi karticami, bančnimi prenosi in spletnimi plačili. Zagotavljamo hitro in zanesljivo pošiljanje s storitvami sledenja, ki strankam omogočajo spremljanje poteka naročil. Poleg tega zagotavljamo jasne informacije o pravilih vračanja in poprodajni podpori, da so stranke med postopkom nakupa popolnoma mirne.

  • Katalog

Naš katalog vključuje širok izbor visokokakovostnih izdelkov najboljših blagovnih znamk v panogi. Nenehno iščemo nove izdelke, da bi razširili svojo ponudbo in zadovoljili različne potrebe naših strank. Vsak izdelek v našem katalogu je skrbno izbran za zagotavljanje kakovosti, zanesljivosti in zadovoljstva strank. Ponujamo podrobne opise izdelkov, visokokakovostne slike in ocene strank, ki našim strankam pomagajo pri informirani izbiri.

  • Strokovno znanje

Našo ekipo sestavljajo izkušeni in strokovno podkovani strokovnjaki za pohištvo. Naše strokovno znanje sega od poznavanja izdelkov in trendov v panogi do sposobnosti zagotavljanja prilagojenih nasvetov in tehnične podpore. Naša prednostna naloga je zagotoviti najboljšo nakupno izkušnjo in izpolniti vse posebne potrebe.

Brez vpliva na energijo: V naših pisarnah in skladiščih smo dosegli ambiciozen cilj - nič vpliva na energijo. To pomeni, da je naša poraba energije manjša od količine energije, ki jo proizvedemo. Vlagamo v obnovljive vire energije in učinkovite tehnologije, da bi čim bolj zmanjšali uporabo neobnovljivih virov.

Odprava plastike v pisarnah: V naših pisarnah smo popolnoma odpravili uporabo plastike. Namesto tega uporabljamo steklene skodelice in keramične vrče. Namen te zavestne odločitve je zmanjšati nastajanje plastičnih odpadkov in tako ublažiti vpliv plastike za enkratno uporabo na okolje.

100-odstotno recikliranje odpadkov: Zavezani smo k odgovornemu ravnanju z odpadki. 100 % materialov, ki jih uporabljamo, recikliramo, kar prispeva k splošnemu zmanjšanju količine odpadkov, ki končajo na odlagališčih. Ta praksa odraža našo zavezanost krožnemu in trajnostnemu gospodarstvu.

Članstvo v konzorcijih, vključno z Raae, Comieco, Conlegno in Federlegno. Ta združenja nam zagotavljajo smernice in predpise za ohranjanje najvišjih okoljskih standardov pri vseh naših dejavnostih.

Trajnostna embalaža: V naših postopkih pakiranja uporabljamo samo materiale, ki jih je mogoče reciklirati in ponovno uporabiti. To vključuje uporabo okolju prijaznega predelanega kartona in lepenke za ojačitev embalaže, trakov, kartonskih vogalov in profilov, lepilnih trakov in palet. Cilj te skrbne izbire materialov je čim bolj zmanjšati vpliv naše embalaže na okolje in hkrati spodbujati trajnost.