Grad

letti castello toscohome


Dobrodošli v razdelku pogradi na Toscohomeu, kjer se iznajdljivost in oblikovanje združita v vsestranske in prostorne rešitve za spanje, idealne za skupne sobe in kompaktne prostore.

Pogradne postelje niso le praktične, temveč lahko vsakemu prostoru dodajo tudi edinstven pridih sloga. Naša zbirka pogradov ponuja različne možnosti, ki ustrezajo potrebam rastočih družin, domov z omejenim prostorom in prostorov, kjer morate maksimalno izkoristiti vsak razpoložljivi centimeter.

Več na

Od tradicionalnih pogradov do pogradov z vgrajenimi rešitvami za shranjevanje - na voljo je širok izbor slogov in konfiguracij, ki ustrezajo vašemu videzu in potrebam. Vsaka pogradna postelja je zasnovana s poudarkom na podrobnostih in varnosti. Uporabljamo visokokakovostne materiale in izdelavo, da bi zagotovili, da je vsaka postelja močna in vzdržljiva ter zagotavlja zanesljivo oporo med nočnim spanjem. Varnostne ograje in zaščitne naprave zagotavljajo miren spanec staršem in otrokom. Pogradne postelje niso le praktična rešitev, temveč so lahko tudi edinstven oblikovalski element v vsakem prostoru. V naši zbirki so pogradi z ročno izdelanimi podrobnostmi, elegantnimi zaključki in izrezljanimi vzglavniki, ki vašemu domu dodajo pridih sloga. Izbirate lahko med klasičnimi, nevtralnimi barvami ali se odločite za drzne, svetle odtenke za pridih osebnosti. Funkcionalni vidik pogradov dopolnjuje praktični vidik pogradov. Številni naši modeli vključujejo vgrajene rešitve za shranjevanje, kot so spodnji predali ali police, ki vam omogočajo dodatno optimizacijo prostora. Te rešitve so idealne za vzdrževanje reda v otroških sobah ali za čim boljšo izrabo manjših prostorov. Izbira pogradov ne pomeni, da je treba sprejeti kompromis glede sloga ali udobja. V naši zbirki lahko najdete pogradne postelje, ki se popolnoma ujemajo z vašim dekorjem in standardi udobja. Oglejte si različne možnosti, ki so na voljo, in odkrijte, kako so lahko pogradi praktična in elegantna rešitev za vaše potrebe po spanju.

Prikazujem 1-23 od 23 izdelkov