Talne svetilke

lampade terra appoggio toscohome


Dobrodošli v kategoriji talne svetilke na Toscohome, kjer se udobje in eleganca združita v vsestranske in udobne svetlobne rešitve.

Talne svetilke niso le dodatni viri svetlobe, temveč tudi oblikovalski elementi, ki vašemu prostoru dodajo toplino in slog. Namizne svetilke so odličen dodatek za ustvarjanje koncentriranih svetlobnih točk v vašem prostoru. Postavite jih na mize, nočne omarice, pisalne mize ali police in ustvarite prijetno vzdušje.

Več na

Naša kolekcija ponuja široko paleto stilov, oblik in materialov, ki bodo ustrezali vašemu dekorju in potrebam. Od modernih do tradicionalnih modelov boste našli talne svetilke, ki se harmonično zlijejo z okolico. Izberite svetilke s senčili iz mehkih tkanin, materialov, kot sta kovina ali les, ali drznih modelov, ki izstopajo kot osvetljene umetnine. Talne svetilke so lahko poleg svetlobne funkcije tudi pravi kosi pohištva. Izbirate lahko med svetilkami z izklesanimi podstavki, edinstvenimi detajli ali barvami, ki se ujemajo z vašim obstoječim dekorjem. S talnimi svetilkami lahko svojemu domu dodate osebno noto in slog. Naša zbirka namiznih svetilk vključuje različne vrste osvetlitve, vključno z namiznimi svetilkami, svetilkami za branje in namiznimi svetilkami. Te možnosti vam omogočajo, da izberete osvetlitev, ki najbolj ustreza vaši dejavnosti in velikosti prostora. Namizne svetilke LED zagotavljajo učinkovito in dolgotrajno osvetlitev. Izberite svetilke z nadzorom intenzivnosti, da ustvarite želeno vzdušje. Namizno svetilko postavite na nočno omarico, da ustvarite mehko svetlobo za večerno branje, ali pa jo postavite na mizo za zbrano delo. Namizne svetilke lahko tudi preprosto premikate, da ustrezajo vašim potrebam. Namestitev namiznih svetilk je preprosta in enostavna. Svetilko preprosto priključite v električno vtičnico in jo prižgite ter uživajte v dodatni topli svetlobi. Stojalne svetilke lahko preprosto premikate z enega mesta na drugo in tako spremenite osvetlitev glede na svoje dejavnosti. Raziščite našo zbirko namiznih svetilk na Toscohome in odkrijte, kako lahko svoj prostor osvetlite s stilom in udobjem. Našli boste stoječe svetilke, ki se harmonično ujemajo z vašim dekorjem ter ponujajo vsestransko in prijetno svetlobno rešitev za vaš dom, od zaključkov do modelov.

Prikazujem 1-24 od 78 izdelkov